Veckan med elbil

Veckan med elbil EP24 – Vad betyder Easees säljstopp?

Elsäkerhetsverket har säljstoppat Easee Home och Easee Charge vilket betyder att dom får inte säljas längre. Återförsäljare ska också skicka tillbaka det lager dom har till Easee. I avsnitt 24 av Veckan med elbil så går jag igenom det som vi just nu vet gällande den här händelsen. Summa summarum

Läs vidare »

Veckan med elbil EP21 – Klimatbonus och Volvo EX90

Veckan med elbil blir mer och mer en show som dyker upp lite då och då när jag känner att jag har något att säga. Jag hinner helt enkelt inte att producera en video varje söndag. Men denna vecka har jag lite att prata om, elbilsbonusen har ju precis försvunnit

Läs vidare »

Veckan med elbil EP19 – Allt om elbil på besök

Denna vecka blir inte ett vanligt avsnitt, jag har nämligen lyckats lura med mig en gäst och det är ingen mindre än Kristofer från Allt om elbil. Allt om elbil är en av dom största (om inte den största) nyhetssidan om elbilar i Sverige idag och Kristofer har koll på

Läs vidare »

Veckan med elbil EP18 – Elbilskombi

Ja, du läste rätt. Elbilskombi. Det är Peugeot som visat upp lite nya modeller som dom planerar att lansera under nästa år och framåt. I Sverige älskar vi våra kombis men det har varit svalt på den fronten när det kommer till elbilar men nu börjar det sakta annonseras fler

Läs vidare »
Rulla till toppen