Provkört

Provkört: Audi Q4 40 e-tron

Efter en hel del försök att provköra Audi Q4 e-tron så lyckades jag till slut boka in en timme med bilen under december. Jag hade provkört den som snabbast på elbilsmässan i Göteborg och var sugen på mera. Provkörningsbilen var en Audi Q4 e-tron 40, alltså en bakhjulsdriven bil med

Läs vidare »

Provkört: Tesla Model Y

Det sägs att det kan bli en av Sveriges mest sålda elbilar, Tesla Model Y. I slutet av sommaren så började dom rulla ut på dom svenska vägarna och föga förvånande var jag inte den enda som var intresserad av att testa den nya modellen, då väntetiden för 30 minuters

Läs vidare »

Provkört: Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5 är sommarens stora lansering och äntligen har den börjat levererats till återförsäljarna så att vi konsumenter kan provköra. Självklart stod jag på väntelistan och fick mig en tur på 30 minuter när den väl kom. En tanke fanns efter provkörningen: Varför skulle man välja en annan elbil än denna?

Läs vidare »

Provkört: Volvo XC40 Recharge P8

Volvo är väldigt stolta över sin minsting XC40 och dess plattform. Att just XC40 skulle bli den första elbilen visste vi, då Volvo sa det redan vid lansering. Dock hade kanske ingen trott att det skulle ta dom sådan tid att få ut den. Men nu är den här och den är en fröjd.

Läs vidare »

Provkört: Volkswagen ID.4 1st Edition

Volkswagen ID.4 är den nya folkbilen, i alla fall om Volkswagen får säga det själv. Och med brist på konkurrens så kan det ligga något i det. Efter en första provkörning så kan man konstatera att det är en rymlig familjebil som både har lite roligt men också är ganska tråkig.

Läs vidare »

Provkört: Citroen e-C4

Jag blev glatt överraskad över Citroen e-C4. Efter att ha provkört Opel Mokka-e och inte alls tyckt om den så provkörde jag kusinen Citroen e-C4 och det är som natt och dag. Citroen har lyckats göra en rolig bil med mycket lullul med ett attraktivt pris för privatleasing. Helt klart en vinnare i sin klass.

Läs vidare »
Rulla till toppen