Elbilsquizen

0%

Vilken typ av bil är du ute efter?

Dom flesta elbilar är idag SUVar men det finns några som inte är det. Kombis är det väldigt dåligt med tyvärr.

Vad är den minsta acceptabla räckvidden för dig?

Vi utgår från räddvidd enligt WLTP.

Har du möjlighet att ladda hemma?

Om du inte har möjlighet att ladda hemma så kommer vi rekommendera bilar som har möjlighet att ladda snabbt vid en snabbladdare för att tankningen ska gå så snabbt som möjligt.

Är fyrhjulsdrift viktigt för dig?

Om du anser att fyrhjulsdrift är viktigt kommer vi prioritera dom elbilar som erbjuder fyrhjulsdrift.

Är en dragkrok viktigt för dig?

Om du anser att en dragkrok är viktigt kommer vi prioritera dom elbilar som erbjuder dragkrok.

Är en frunk viktigt för dig?

Om du anser att en frunk är viktigt kommer vi prioritera dom elbilar som erbjuder frunk.

Är ett stort bagageutrymme viktigt för dig?

Alla bilar är utformande olika men vi räknar med att ett stort bagageutrymme är på minst 500 liter.

Finns det något märke du föredrar framför ett annat?

Baserat på ditt svar så anpassas svaret mot en viss typ av bil även om det inte är exakt det bilmärket i slutändan.

Vilken av dessa har varit/är ditt största orosmoment när du funderat på elbil?

Dom bilar som tacklar ditt orosmoment prioriteras högre.

Vilket påstående stämmer bäst in på dig?

Elbilsquizen
Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID.Buzz är den moderna folkabussen. Idag finns den bara att beställa som 5-sits men en 7-sitsig version har annonserats och kommer snart finnas tillgänglig! Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Skoda Enyaq

Skoda Enyaq är nutidens Volvo V70. Den är boxig och lastar bra, hela familjen får plats utan problem och det är inget rymdskepp man sätter sig. En helt vanlig bil som råkar gå på el. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Volvo EX30

Volvo EX30 är den nya stadssuven som är liten, rapp och kaxig. Du har inget behov av barn i baksätet utan snarare singel eller paret som vill köra en rolig bil mot nya äventyr. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5 är kanske den perfekta familjebilen. Lastar mycket och en dragvikt på 1600 kg. Stort, rymligt baksäte och som förare åker man bekvämt. Sa jag att den laddar supersnabbt? Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Kia EV6

Kia EV6 är förarens bil men som ändå behöver ha med sig familjen. En sportig familjecoupé som gillar kurvor men som kan lasta bra och ligga fint på vägen när det behövs. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Polestar 2

Polestar 2 är kaxig och har attityd. Som förare så vill man synas och man vill åka bekvämt och ha modern teknik nära till hands. Coupébagaget gör den enkel att lasta och erbjuder ett helt okej baksäte. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Tesla Model 3

Tesla Model 3 är bilen många drömmer om. En bil som är fantastisk att köra och som erbjudet absolut topnotch teknik. Bilen som tog elbilen in i vardagsrummet för Svensson. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Tesla Model Y

Tesla Model Y är världens mest sålda bil (maj 2023) och det finns en anledning: Den är helt enkelt bäst. Energieffektiv, snabb, lastar som en åsna och rymlig som en jag-vet-inte-vad. Ett säkert kort. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Kia Niro EV

Kia Niro EV är uppdateringen på succébilen Kia e-Niro. Man har gett bilen ny teknik, nytt utseende och flera nya funktioner, allt för att göra den bättre än innan, något dom också har lyckats med. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
BMW i4

BMW i4 är körglädje konverterat i en elbil. Här får du allt som du kräver av en äkta BMW samtidigt som du får fördelarna med elbil. En effektiv motor som går snålt när man föredrar det är inte heller fel. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
BMW iX

BMW iX är suven som drar med sig vad som helst. Packa in hela familjen och haka på 2,5 ton på kroken och kör, iX klagar inte, den bara kör. Stor och maffig, precis som en BMW ska vara! Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
MG4

MG4 är den lilla sportbilen som inte bara är bakhjulsdriven, den är pigg och har en kul styrning också. Dessutom laddar den snabbt när det väl behövs och har ett utseende som får andra att vända på sig. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Mercedes EQE

Mercedes EQE är sedanen för dig som inte vill ta några genvägar. En stor, rymlig sedan som erbjuder den komfort som man kan förvänta sig från en bil med stjärna i grillen. Endast det bästa är gott nog. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Audi Q8 e-tron

Audi Q8 e-tron är uppföljaren till succébilen Audi e-tron men nu med effektivare motor och större batteri. Kom längre, åk bekvämare och vänj dig vid att komma sist till laddplatsen. Och sen åka först! Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Nio ET5 Touring

Nio ET5 Touring är kombin vi har väntat på, äntligen kan man få en elbilskombi som erbjuder gott om utrymme där bak samtidigt som. Det. Inte. Är. En. Suv. (yey) Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Volkswagen ID. 7

Volkswagen ID.7 är en uppdaterad version av ID-bilarna. Mjukvaran är ljusår bättre och kvalitén är tillbaka till vad man förväntar sig från en Volkswagen. VW har hittat hem igen och det är bra. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Kia EV9

Kia EV9 gör allt. 7-sits? Japp. 2,5 ton dragvikt? Japp. Smarta lösningar? Japp. Ser grymt snygg ut? Japp. Kostar mycket mindre än någon av sina konkurrenter? Japp. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Nissan Ariya

Nissan Ariya har ett fantastiskt baksäte och en trevlig interiör som gör en glad. Spännande lösningar och en trevlig körkomfort gör den till en vardagsbil som ser lite extra nice ut. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Xpeng G9

Xpeng G9 är suven som erbjuder allt och sen lite till. Den ser bra ut, erbjuder massvis med funktioner, ett bra ljudsystem och snabbt infotainment. Vill du ha luftfjädring och lårbensstöd bak? Fixat! Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..
Renault Megane E-Tech

Så himla snygg bil och så himla skön att köra. Renault har lyft Megane och elbilsveriosnen kommer göra dig nöjd. Stora skärmar med modern teknik är ett recept för succé. Vill du veta mer om bilen kan du spana in alla versioner i vår databas..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen