Stöd Elbilsmagasinet genom att använda våra länkar vid produktköp eller bli medlem på Patreon för exklusiva förmåner.

Sök
Stäng denna sökruta.

Om Elbilsmagasinet

”Jag tillhandahåller resurser för kommande elbilsägare och hjälper dem på traven att ta steget över till helt elektriskt”

Christoffer Gullin, Elbilsmagasinet

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är about_me.jpg

Sedna 2021 har jag hjälpt tusentals personer nyfikna på elbilar med att förstå hur det fungerar och hjälpt dom räkna på kostnader och vilken elbil som passar just dom och deras familjer. Blir du nästa?

Jag heter Christoffer och har drivit Elbilsmagasinet sedan 2021, fast då under namnet Guiden om elbil. Jag jobbar delvis som IT-konsult, delvis som… hobbyjournalist brukar jag kalla det, för Elbilsmagasinet. Jag har nämligen ingen bakgrund inom journalistiken och känner att titeln som motorjournalist är något för tung.

Men något som jag faktiskt kallar mig är teknikintresserad och bilintresserad. Allt eftersom elbilen växte som bransch så blev jag allt mer intresserad och tyvärr är det inte alltid lätt att hitta information om dessa. Det har såklart blivit bättre sedan dess och jag vill tänka att jag varit delaktig i den resan.

Elbilsmagasinet finns till för dig och ingen annan

Idag är Elbilsmagasinet så mycket mer än en liten blogg på internet. Det är idag en av Sveriges största YouTube-kanaler som bara handlar om elbilar, det är en hemsida fullspäckad med resurser, verktyg och information som hjälper dig som elbilsägare att förstå hur din elbil fungerar och för dig som ännu inte köpt din första elbil att ta ett mer moget och utbildat beslut när det väl är dags.

Förutom all bra och nyttig information i textform och på video så finns även en databas med alla elbilar på marknaden. Bättre än såhär blir det inte för här kan du filtrera på dina krav och se vilka elbilar som passar just dig. Du har även möjlighet att göra en offertförfrågan direkt på sidan så går den ut till våra kopplade återförsäljare och du får flera offerter tillbaka. Det tar alltså mindre tid och ger dig fler offerter och bättre pris, självklart helt gratis. Du hittar hela databasen med bilar här.

Följ mig på sociala medier 🙂

Företagsinformation

Elbilsmagasinet (tidigare Guiden om elbil) ägs av mitt eget företag Bonize Digital AB med orgnr 559392-5935. Det finns ingen övrig ägare i företaget och företaget tar heller inte emot finansiell hjälp från utomstående. Det som rapporteras från Elbilsmagasinet är alltid oberoende och mina egna åsikter. 

Bonize Digital AB,
c/o Christoffer Gullin
Kungsängsesplanden 20
753 18 Uppsala