Stöd Elbilsmagasinet genom att använda våra länkar vid produktköp eller bli medlem på Patreon för exklusiva förmåner.

Sök
Stäng denna sökruta.

Stöd mig

Vill du vara med och stödja mig i mitt arbete med elbilstestning, guider och andra artiklar och videos som dyker upp? Det är väldigt enkelt att göra genom något av alternativen nedan. Alla länkar på sidan ska anses som partnerlänkar där jag får ersättning om du gör ett köp. För dig så kostar det inget extra men jag får några kronor som tack för att jag skickade en kund till dom. På det sättet så stödjer du mig och får något till dig själv, som du förhoppningsvis tänkte köpa ändå, win-win helt enkelt!

Köp laddbox hos Laddboxbolaget

Laddboxbolaget är ett företag som hjälper dig hitta den bästa laddboxen för just dina behov. Är du osäker på hur det fungerar, vilken laddbox du bör välja, vilken huvudsäkring du har eller någon annan fråga så kan du boka upp ett kort möte innan köp och få svar på alla dina frågor, innan du ens lagt din beställning. Dessutom är installation inkluderat i alla priser du ser och Laddboxbolaget tar hand om Grön Teknik-avdraget åt dig, enklare än så blir det inte. Jag har själv använt mig av Laddboxbolaget när jag installerade en Easee laddbox.

Klicka här för att gå till Laddboxbolaget via min partnerlänk

Köp laddbox, laddkablar och tillbehör hos Laddstoppet

Laddstoppet är en one-stop-shop för elbilsägare. Här säljer man laddboxar av alla sorter, självklart med installation och hjälp med Grön Teknik-avdraget. Dessutom är man stora på laddkablar och tillbehör så är du ute efter en speciell kabel så är Laddstoppet rätt för dig. Jag handlade utav dom innan jag ingick partnerskap och det var riktigt smidigt, bra kundtjänst har dom också vilket gör att jag varmt kan rekommendera Laddstoppet för ditt nästa köp.

Klicka här för att gå till Laddstoppet via min partnerlänk

Skaffa timdebitering med Tibber

När man köpt elbil vill man också skaffa timdebitering på sitt elavtal för att kunna ladda sin bil den billigaste timmen på dygnet. Med Tibber som elleverantör så kan man också komma undan ännu billigare med deras smartladdningsfunktion. Det betyder att Tibber garanterar den att elen som du laddar din elbil med är 50% lägre än elen för det övriga hushållet. Och eftersom det är elbilen som gör av med mest el så är det en ganska så bra deal.

Klicka här för att skaffa Tibber via min partnerlänk

Värdera och sälj din el/hybrid-bil till Carla

Aldrig har det varit enklare att bli av med sin el- eller hybridbil och få rätt betalt för den. Carla är inte bara bland de bästa på att sälja elbilar utan även på att köpa dem. Det går snabbt och enkelt och man får snabbt svar från en representant som hjälper dig genom processen. Carla är företaget som fokuserar på elektrifiering och vet att det är framtiden, därför jobbar man endast med el- och hybridbilar.

Klicka här för att värdera och sälja din elbil med Carla via min partnerlänk

Värdera och sälj din bil till Riddermark Bil

Funderar du på att sälja bilen och är nyfiken på vad den kan vara värd? Riddermark är en av Sveriges största bilhandlare och kan snabbt återkomma med ett besked om vad dom är villiga att köpa din bil för. Riddermark kan hämta och lämna bilar över hela landet vilket gör det extremt enkelt för dig som säljare eller köpare. Riddermark tar in alla typer av bilar, både äldre ICE-bilar men såklart också elbilar och det spelar ingen roll om du är företag eller privatperson.

Klicka här för att värdera och sälj din bil med Riddermark via min partnerlänk

Köp däck & fälg hos Gummihuset

Gummihuset är dit jag alltid vänder mig när jag ska köpa däck. Man blir alltid professionellt bemött och hur dumma frågor jag än ställer har jag alltid fått bra och enkla svar och rekommendationer. Supporten är fantastisk och det finns även ett stort utbud av både däck och fälg. Det var här jag köpte sommardäcken till min Mustang Mach-E när jag uppgraderade dessa.

Klicka här för att gå till Svenska Gummihuset via min partnerlänk

Lyssna på ljudböcker med Storytel

Jag åker väldigt mycket bil och musik i all ära men till slut ledsnar man. Då är det trevligt med en ljudbok istället. Jag har ett abonnemang hos Storytel och tycker dom fungerar bra och har ett bra utbud. Stöd för Apple Carplay har dom också vilket är ett enormt säljargument i min bok. Att lyssna på ljudböcker är både spännande och lärorikt och något jag rekommenderar alla. Lite dåligt med elbilar dock, kanske man skulle skriva en egen bok? 😉

Klicka här för att gå till Storytel via min partnerlänk

Ge en penninggåva

Om du inte behöver köpa något just nu men ändå vill ge ditt stöd så kan du skicka en penninggåva. Det går att swisha till mitt företagsnummer eller så kan du använda betalkort via Stripe, summan är såklart alltid valfri oberoende av metod. Ett stort tack på förhand för att du hjälper mig göra Elbilsmagasinet ännu bättre.

Klicka här för att ge en valfri penninggåva via Stripe eller swisha +123 145 30 42