Alla elbilar på marknaden just nu (januari 2022)

När man funderar på att köpa elbil första gången gäller det att veta vilka elbilar som finns på marknaden först, vilket kan vara nog så svårt ibland. Om du just nu letar efter en elbil så kommer här några tips som gör det enklare för dig att hitta alla elbilar på marknaden just nu.

Elbilslistan – Den enda lista med elbilar som du behöver

Elbilslistan, en lista med dom elbilar som finns på den svenska marknaden. Elbilslistan är en lista som Guiden om elbil tillhandahåller och ständigt uppdaterar med fler och fler elbilar allt eftersom dom kommer ut.

Listan ger dig möjlighet att filtrera på olika saker eller sortera listan på det som är viktigt för dig, vare sig det är räckvidden, priset eller antalet säten i bilen.

Förutom det kan du även klicka dig in på varje bilmodell och läsa mer om just den bilen för att se om den uppfyller alla krav. Är det så att bilen har provkörts eller testats av oss så finns det även länkar till dom testerna där.

Allt som allt så är elbilslistan den lista som är bäst på att visa alla elbilar på marknaden just nu. Du hittar elbilslistan här.

Om du funderar på privatleasing och vill jämföra priser så kan du istället använda dig av privatleasinglistan som också tillhandahålls av Guiden om elbil. Här finns inte alla bilar tillgängliga eftersom alla bilar inte officiellt skriver ut vilket privatleasingpris dom har.  Men dom mest populära bilarna finns och det är ett enkelt sätt att jämföra olika elbilar.

Du hittar privatleasinglistan här.

Den bästa elbilen under 2021

Den bästa elbilen för mig behöver såklart inte vara den bästa elbilen för dig. Vi har alla olika krav och det går inte att säga att en specifik elbil är bäst. Men om du tvingade mig säga en bil skulle jag sväva mellan Skoda Enyaq och Hyundai Ioniq 5. Båda bilar är trevliga att åka i, man sitter bra och det är gott om utrymme.

Skodan känns mer som en vanlig bil och därför skulle jag säga att det är den bättre elbilen. Ioniq 5 är mer futuristisk och spännande och sticker ut mer.

Men det fanns många andra bra elbilar som kom ut på marknaden under 2021. Är du intresserad av att veta vilka elbilar som blev utsedda till dom bästa elbilarna av Guiden om elbil så kan du läsa den här artikeln, där vi korar den bästa elbilen.

Vilken elbil passar dig?

Om du inte känner att någon bil passar dig och du behöver hjälp med att hitta en elbil så kan du använda dig av vårt verktyg istället. Där får du svara på 10 frågor om vad du behöver i en bil, vad du prioriterar och vad du tycker är viktigt och får sen en rekommendation på en elbil baserat på dina svar.

Visst är det inte alltid korrekt men det kan ge en hint om vilket håll som du bör kolla åt om du inte har någon aning alls. Det är, precis som allt annat på Guiden om elbil, helt gratis.

Du hittar verktyget här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen