Stöd Elbilsmagasinet genom att använda våra länkar vid produktköp eller bli medlem på Patreon för exklusiva förmåner.

Sök
Stäng denna sökruta.

Avsnitt 52: Zeekr söker högerfil

Det har gått ett år sedan Elbilsveckan kom igång, vilket är helt galet. Det firas genom att Peter får prata om sin älskade Audi Q8 men Christoffer får även möjlighet att kontra med betydligt mindre bilar. Mobility Sweden håller inte med gänget om 50% elbilar under 2024 och Kia EV9 har problem med 12V-batteriet. Behöver Kia gå igenom 12-stegsprogrammet kanske? Dessutom så diskuteras det vad man bör tänka på när man ger sig ut i det kalla vädret med sin elbil och sist så har Christoffer, som en av de första i Europa, fått köra Zeekr 001 på svenska vägar och… det gick väl sådär!

3 Responses

 1. Hej.
  Tack för bra och intressanta reportage o provkörningar.
  Jag undrar om du fått någon återkoppling på om Zeekr har åtgärdat de problem som du hade när ni körde hem bilen åt kunden?
  Jag har funderingar på att köpa en Zeekr 001 men det känns ju sådär med de problemen!
  Mvh Mattias

  1. Tack 🙂 Jag har fått återkoppling i form av ett ”tack för din feedback, du ska veta att vi tar det på största allvar och vårt team använder din video för att förbättra Zeekr 001 i kommande uppdateringar” typ, inte helt ordagrant. Jag tror nog att man kan få till det men att det blir jobbigt första 6 månaderna (lite som det var för Polestar). Kommer det fler uppdateringar så kommer jag publicera det.

   1. Ok, tack för snabbt svar 🙂
    Men det verkar vara en trevlig bil utöver det!
    Ha av en bra vecka.
    /Mattias

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *