Stöd Elbilsmagasinet genom att använda våra länkar vid produktköp eller bli medlem på Patreon för exklusiva förmåner.

Sök
Stäng denna sökruta.

Hitta och jämför elbilar med gratis verktyg

Att jämföra elbilar är det bästa sättet att hitta den bil som passar en bäst, det kan vi nog alla komma överens om. Men nu är det enklare än någonsin att hitta och jämföra elbilar då Elbilsmagasinet har tagit fram verktyg för just detta, självfallet helt gratis att använda.

Hitta elbilen som passar dina krav

Skulle det inte vara skönt om det fanns ett enkelt sätt att filtrera på sina krav och få upp en lista på dom elbilar som passar in? På Elbilsmagasinets Bilsök, som du hittar här, kan du göra just det. Här finns flera filter som besökare har efterfrågat och numera använder för att hitta elbilen för just dom.

Det finns också möjlighet att sortera på saker som räckvidd, dragvikt och laddhastighet. Informationen kommer från officiella källor men det finns också mer information om vad man kan förvänta sig av räckvidden på en elbil. WLTP är inte alltid hela sanningen och därför finns en sektion för estimerad räckvidd som gör en mer rättvis bedömning av vad du kan förvänta dig.

Självklart finns information om dragvikt, mått, lastutrymme, om det finns en frunk eller om bilen är byggd på en dedikerad elbilsplattform. Det är helt enkelt en av dom bästa verktygen som finns idag för att hitta en elbil som passar dina behov.

Du hittar bilsöket här

Jämför elbilar när du vill hittat ett par

Nu för tiden finns det också väldigt många elbilar och det kommer alltid fler. Så pass många att det finns oftast flera elbilar som passar dina filtrerade behov och då vill man såklart få fram den som är bäst.

Därför finns nu ett verktyg för att jämföra elbilar med alla specifikationer i en snygg tabell som gör det enkelt att få en överskådlig blick. Du har möjligheten att välja upp till fem elbilar att jämföra och kan på så sätt enkelt se vilken som erbjuder bäst räckvidd, laddhastighet, dragvikt eller vad det nu kan vara som du är ute efter.

Du kan jämföra elbilar här

Elbilsmagasinet är (kanske) Sveriges bästa resurs för dig som söker en ny elbil

Elbilsmagasinet har funnits i flera år och har under hela sin livstid erbjudit kalkylatorer och andra hjälpverktyg för potentiella elbilsägare. I och med lanseringen av Bilsöket och verktyget för att jämföra elbilar tar Elbilsmagasinet ett nytt steg mot bättre konsumentvägledning och gör det enklare än någonsin att ta steget över till elbil. Dessutom så publiceras ständigt nya recensioner och tester på Elbilsmagasinets YouTube-kanal.

Se alla resurser och verktyg på Elbilsmagasinet här

2 Responses

  1. Det står att Ford mach e ER RWD laddar med upp till 107 kW, stämmer det? Jag trodde den maxade på 150 kW.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *