Veckan med elbil EP16 – 7-sits från Skoda?

Jag spelar in veckans avsnitt i MG Marvel R som jag just nu testar. Jag ska åka ner till Gislaved och träffa ägaren till Elmacken, ett nytt företag som satt upp en laddstation som ser mycket intressant ut och som har några fiffiga lösningar som vi såklart vill se mer av.

Jag har fått frågan vem jag är och min bakgrund och jag besvarar detta i dagens avsnitt. Hur är det med solpaneler på elbilar, är det värt det? Och såklart, dagens titel, Skoda har visat upp ett koncept, en ny 7-sits elbil som ska ta Skoda in i framtiden med en ny logga och nya designval. Vi vill såklart se mer 7-sitsiga elbilar på vägarna så det är välkommet.

Det, och mycket mer, i Veckan med elbil EP16!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen