Stöd Elbilsmagasinet genom att använda våra länkar vid produktköp eller bli medlem på Patreon för exklusiva förmåner.

Sök
Stäng denna sökruta.

Veckan med elbil EP23 – Svarar på lite frågor & vad som kommer

Veckan med elbil är en show där jag pratar fritt om saker jag har i tankarna, sådant som händer i branschen och nyheter jag har en åsikt om eller tycker är spännande. I detta avsnitt svarar jag på lite frågor som jag fått skickat till mig samt berättar lite om vilka videos som är på g och vilken bil jag ska köra i veckan.

Lyssna även på Elbilsveckan podcast där poddar finns!

2 svar

  1. Finns det laddboxar som kan skicka in el i huset om man så önskar el måste bilen ha
    stöd för det.

    1. För att det ska vara möjligt måste bilen ha stöd för det. Idag finns det bara en kombo av laddbox och bil som har den möjligheten och det är Wallbox Quasar 1 och Nissan Leaf. Detta är för att det redan finns i Chademo-standarden men ännu inte i CCS-standarden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *