Stöd Elbilsmagasinet genom att använda våra länkar vid produktköp eller bli medlem på Patreon för exklusiva förmåner.

Sök
Stäng denna sökruta.

Veckan med elbil EP07 – Test pågår

Det är dags att provköra en ny bil och jag spelar denna vecka in i nya Renault Megane E-tech, en riktigt trevlig bil. Vad jag tycker om den kommer så småningom på kanalen. Guiden om elbil finns nu också på Instagram, bara sök på namnet så hittar du. Lite bakom kameran, frågeställningar och annat. In och kika!

Jag pratar också om Polestar, som verkar gå som tåget just nu. Även McDonalds som har förstärkt sitt partnerskap med ReCharge och flera nya snabbladdare ska upp i Sverige, det tycker vi om. Och så svarar jag på frågan varför jag inte valde att skaffa en Tesla istället för den Mustang jag visade upp i förra veckans avsnitt.

Det, och mycket mer, i Veckan med elbil EP07!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *