Stöd Elbilsmagasinet genom att använda våra länkar vid produktköp eller bli medlem på Patreon för exklusiva förmåner.

Sök
Stäng denna sökruta.

Veckan med elbil EP08 – Nya bilar presenterade

Det är semestertider i Sverige och så även för mig. Jag berättar om mina planer att ta mig uppåt i Sverige för att sen åka ner längs Norges kust. Jag har ett par elbilsplanerade stopp längs vägen som blir spännande att titta närmare på. Utöver det har några frågor kommit in som jag svarar på.

Nyhetsmässigt är det mycket Volkswagen. Dom har annonserat flera bilar och vi får se lite bilder. Hyundai vill dock inte vara sämre och deras nya Ioniq 6, som inte alls är en större SUV som man först kan tro, visar sig. MG kommer med en ny modell som är den första som byggs på en ren elbilsplattform.

Det, och mycket mer, i Veckan med elbil EP08!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *