Veckan med elbil EP21 – Klimatbonus och Volvo EX90

Veckan med elbil blir mer och mer en show som dyker upp lite då och då när jag känner att jag har något att säga. Jag hinner helt enkelt inte att producera en video varje söndag. Men denna vecka har jag lite att prata om, elbilsbonusen har ju precis försvunnit och det har rört om lite i grytan. Jag kollade läget hos ett par ÅT och var även med i SR.

Dessutom har Volvo EX90 nu visats upp och det var inte mycket nyheter. Bilen är enorm, väger hur mycket som helst och dröjer till sent 2023-tidigt 2024 innan den börjar dyka upp på vägarna. Jag ger mina kommentarer om den och diskuterar det här med elanvändning.

Det, och mycket mer, i Veckan med elbil EP21!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen