Stöd Elbilsmagasinet genom att använda våra länkar vid produktköp eller bli medlem på Patreon för exklusiva förmåner.

Sök
Stäng denna sökruta.

Veckan med elbil EP22 – Sista videon i år, ger bort biljetter till eCarExpo

Det var ett tag sedan Veckan med elbil syntes till men tanken är att försöka göra ett avsnitt i månaden. Men såhär i slutet så vill jag avsluta med att tacka för den enorma support som jag fått under året. Kanalen nådde nyligen en milstolpe med över 1 miljon visningar på mindre än ett år, vilket är helt sjukt.

För att fira det så ger jag bort biljetter till eCarExpo som dyker upp i februari i Stockholm. Jag snackar om hur året har varit, vilka bilar som jag har på g och vilka bilar jag verkligen skulle vilja provköra. Jag avslutar med att bjuda på några bloopers från året som gått. Gott nytt år och god fortsättning till er alla!

Det, och mycket mer, i Veckan med elbil EP22!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *