Stöd Elbilsmagasinet genom att använda våra länkar vid produktköp eller bli medlem på Patreon för exklusiva förmåner.

Sök
Stäng denna sökruta.

Video: Mercedes EQE SUV 500 till två nya laddstationer värda att besöka

Jag har testat Mercedes EQE SUV 500 i en vecka och under den veckan bestämde jag mig för att ta bilen på en långtur genom Sverige för att lära mig hur bilen fungerar och laddar. Men jag ville också passa på att besöka två nya laddstationer i Sverige som jag tycker visar på en mognad bland operatörerna och ett tecken på hur framtiden kan komma att se ut när allt fler väljer att köra elbil. Dessa stationer erbjuder något som vi som redan kör elbil bett om länge och det är kul att operatörer börjar lyssna, det är värt att uppmärksamma. Nimas utbyggnad i Sverige: https://alltomelbil.se/nima-ska-bygga-1250-snabbladdare-i-norden-centrala-stockholm-far-jattesatsning/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *